Simplerinvoicing

Download documentatie / documenten

Download Simplerinvoicingdocumenten

Op deze pagina vind je de meest belangrijke documenten.

De Scheme Specifications verklaart de nodige stappen om bij het netwerk aan te sluiten, de diensten aangeboden door de Simplerinvoicing foundation en technische normen en standaarden.

De Implementation Guidelines geven instructies voor zowel de verzendende en de ontvangende kant op het gebied van de SI-UBL implementatie.

Ten slotte zijn de Simplerinvoicing Agreements de documenten die door de Simplerinvoicing participanten getekend dienen te worden.

In onze online-tool kan iedereen de SI-BL-specificaties bekijken. Simplerinvoicing-participanten (LITE en FULL) kunnen daar ook meediscussiƫren. Heeft u vragen over de hier gepubliceerde documenten of heeft u meer documentatie nodig? Laat het ons weten, en wij zullen contact met u opnemen.

Laat het ons weten

Aankomende release: SI-UBL 2.0

SI-UBL 2.0 implementeert de Europese Norm (EN-16931) en de NLCIUS daarvan.

De Europese Norm gaat uit van een nieuw model basisfactuur. De implementatie blijft UBL, maar er zijn wel een groot aantal wijzigingen. De NLCIUS is opgesteld door STPE.

Simplerinvoicing Scheme Specifications

De Scheme Specifications verklaart de nodige stappen om bij het netwerk aan te sluiten, de diensten aangeboden door de Simplerinvoicing foundation en technische normen en standaarden. Simplerinvoicing Scheme Specificaties 1.0 biedt een hoog niveau overzicht van de Simplerinvoicing scheme, de rollen en verantwoordelijkheden van de access points en de positionering van de access points in het PEPPOL-netwerk.

Simplerinvoicing Scheme Specifications version 1.0

SI-UBL specificaties

In onze online-tool kan iedereen de SI-BL-specificaties bekijken. Simplerinvoicing-participanten (LITE en FULL) kunnen daar ook meediscussiƫren.